Home ProductsInflatable Jump House

0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping

Certification
China Xincheng Inflatables ltd certification
China Xincheng Inflatables ltd certification
Customer Reviews
hi Grace, I'm so excited to inform you that your products has passed our test, you and your teams are do good job! congratulations!

—— Andrea

hello my friend, I'm very glad to tell you, we received the products. it's really nice and we are very satisfied with your service. thank you very much! I will place new order with you soon! have a nice day!

—— Leanold

this is the letter of thank for you guys. thank you very much for the whole deal, this was the first time I purchased from China and I had very good experience, the product is really amazing, I'm very appreciate it. next time, I will contact you again.

—— Jenny

hello again, I have received products and thank you very much for your work, good job!

—— Max

hi, your products are perfect and your service is also good, so this time I still want to cooperate with you, please send your newest designs about big inflatable obstacle course to me, I'd like to choose some, thank you.

—— Romeo

there are so many factories in China and I have purchased from them, I have to say that your factory is the best. I would like to cooperate with you constantly.

—— Daniel

I'm Online Chat Now

0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping

0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping
0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping

Large Image :  0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping

Product Details:
Place of Origin: Guangzhou
Brand Name: Xincheng
Certification: CE,EN14960,SGS
Model Number: XS348
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1 pc
Price: negotiable
Packaging Details: PVC bag for inflatable toys, carton for air blower
Delivery Time: 7-10 days
Payment Terms: T/T, Western Union
Supply Ability: 300 pcs/month

0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping

Description
Size: 6x9.5x6m Material: 0.55mm PVC Tarpaulin
Digital Printing: Yes Type: Inflatable Pirate Boat
Colour: As Pictured Certification: CE,EN14960,SGS
High Light:

little kids jumping castles

,

commercial inflatable bouncer

New inflatable Indian pirate boat inflatable shark pirate boat PVC inflatable pirate boat for children jumping

 

 

Size 6x9.5x6m
Material 0.55mm PVC tarpaulin
Type inflatable pirate boat
Digital printing yes
Accessory repair kits bag
Supply ability 300 pcs/month
Delivery time 7-10 days
Package PVC bag for inflatable toys, carton for air blower

 

Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?
Answer: Inflatable sewn items need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.

 

Question 2. Can I have custom design with personal company logo?
Answer: For all our inflatables, the customerized logo is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use,just offer us picture in any format made by PDF or Adobe Illustrator.

 

Question 3.What material??
Answer: Inflatable games is made by PVC Tarpaulin. The Flame Retardant is suitable for EN71.

 

Question 4. How long will it take to produce?
Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order).

 

Question 5. How long will it take for the delivery?
Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 20~35 days.

 

Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?
Answer: We are a inflatable manufacturer established on 2005. We are certified by BV and TUV. Also, we have CE, EN14960, SGS, and other certificates.

 

Question 7. Do you offer accessories like blowers/pumps, repair kits?
Answer: Yes, each item is equiped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.

 

Question 8. How do you start the order?
Answer: We will start your order after receiving the down payment which is 50% of total payment. When order finished, we will email you the finished pictures. We will send the goods to you after receiving the balance payment.

 

0.55mm PVC Tarpaulin Inflatable Pirate Boat For Children Jumping 0

 

 

Contact Details
Xincheng Inflatables ltd

Contact Person: Ms. Anita

Tel: +86 13711630819

Fax: 86-20-36762621

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)